Transport, Schimb sau Retur

Cochett.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Urgent Cargus, Livrare in 1-2 zile, 22,00 RON

Alte locatii

  • Posta Livrare in Europa, Livrare in 6-10 zile, 90,00 RON

  • Schimbul

Daca doresti sa schimbi marimea produsului cumparat, puteti plasa o comanda noua si sa lasati nota in sectiunea comentarii "Schimb", sau sa ne contactati telefonic la: 0754205206. Primul schimb de marimi este gratuit!

Daca doresti sa schimbi cu un alt produs, taxa de transport este de 22 Lei.  Daca produsul este mai scump decat cu cel cumparat inainte, veti plati diferenta de pret dintre produse, in cazul in care produsul este mai ieftin decat cu cel cumparat inainte, va vom restitui diferenta printr-un transfer bancar.

  • Retur

Returul se poate face in maxim 14 zile de la primirea coletului.

ATENTIE!

Nu vom accepta retururi care prezinta urme de fond de ten, urme de purtare, mirosuri de parfum sau detergenti chiar daca au etichetele intacte!

1. Pentru retur trebuie sa ne trimiteti produsul cu orice firma de curierat (in afara de Posta Romana) bine ambalat la adresa noastra de pe factura impreuna cu formularul de retur completat. Taxa de transport o veti achita firmei de curierat. Atentie: Retururile care vin fara transport platit vor fi refuzate!

2. La cerere trimitem noi curierul pentru a ridica produsul impreuna cu formularul de retur completat. Returul este gratuit in aceasta situatie.

Transportul returului este responsabilitatea cumparatorului. Orice produs transmis in sistem RAMBURS va fi returnat fara o notificare prealabila. Costul produsului returnat se va rambursa doar prin ordin de plata bancar, în cont emis pe numele cumparătorului. Termenul limita pentru returnarea sumei este de 14 de zile de la primirea si verificarea produsului.

Contacteaza-ne telefonic pentru returnarea banilor la numarul 0754205206

Atentie: Restituirea banilor va fi efectuata dupa ce ne asiguram ca produsul nu este deteriorat, purtat sau cu eticheta rupta. Acest proces poate dura pana la 14 zile.